Orchideeëncollectie met bloemenoverdaad in romantische kleuren - Opti-flor

Als één woord onze Sense Collection goed symboliseert, dan is het zinnenprikkelend. Romantische, vrouwelijke kleuren voeren de boventoon in deze overdaad aan bloemenpracht. De pastelkleurige bloemen zijn een lust voor het oog en passen perfect bij de hedendaagse trend van nieuwe, spannende pastels. Dankzij het compacte karakter zijn deze variëteiten perfect geschikt voor kleine interieurs.

Sense Collection

feminine flowery
Terug naar collectieoverzicht

Amorosso

bloemdiameter: 7 cm
taklengte: 15 - 20 cm

Amorosso combineert vrouwelijke kracht met een bepaalde bloemige koppigheid. De takken groeien wild de kant op waar ze willen. De bloeiperiode van deze schoonheid is uitstekend, een zee van wit-roze bloemen zal je huis versieren. 

Meer informatie

Aromio

bloemdiameter: 4- 6 cm

taklengte: 30 - 45 cm

Aromio ontwaakt door het zonlicht in de ochtend en laat je huis op natuurlijke wijze subtiel geuren.  Romantisch en gracieus. 

Meer informatie

Boquetto

bloemdiameter: 4 - 6 cm
taklengte: 40 - 45 cm

Compact plantboeket in pasteltinten
Moeite met kiezen tussen een orchidee en een boeket bloemen? Dan is de Boquetto iets voor u. De Boquetto combineert het beste van twee werelden en is een schitterend plantboeket met vele tientallen pastelkleurige kleine bloemen. Leuk om te krijgen en origineel om een ander cadeau te doen.

Meer informatie

Bellissimo

bloemdiameter: 5 - 6 cm
taklengte: 40 - 50 cm

Boeket met drie maanden bloemenpracht
De Bellissimo combineert de schoonheid van de orchidee met het weelderige karakter van een exclusief boeket bloemen. Deze mooie, Italiaanse schoonheid doorstaat de concurrentie met een bloemenboeket met glans. Meer dan honderd kleine bloemen maken van de Bellissimo dan ook het ideale geschenk.

Meer informatie

MyMonro

bloemdiameter: 8 cm
taklengte: 45 cm

Verleiding in het kwadraat
De MyMonro staat voor een overdaad aan bloemenpracht. Prachtige grote bloemen schitteren op gracieuze, compacte stelen. Elke bloem lijkt op haar eigen manier op de voorgrond te willen treden. Verslaafd aan aandacht als ze zijn, proberen ze bijna wulps en begeerlijk hun omgeving te verleiden. Verleiding in het kwadraat. Voor welke valt u? De Lipstick, de Bronzer, de Make-up of de Blondy?

Meer informatie
Terug naar collectieoverzicht
Floriday Bekijk onze collecties direct op Floriday