Exclusieve collectie van trendy en stijlvolle Phalaenopsis - Opti-flor

Story of Opti-flor

Creating the difference

‘Opti-flor is een totaal beleving’

De grensverleggende orchideeënkweker met het meest onderscheidende, breedste assortiment op de Europese markt. Unieke soorten en variëteiten met de wow-factor: 5-star kwaliteit in uitmuntende kleuren. Alle soorten zijn ingedeeld in zeven duidelijke collecties. Iedere collectie heeft een totaal eigen verhaal, beleving en uitstraling.  Die positionering in collecties geeft hoogwaardige bloemisten en tuincentra in heel Europa houvast in hun assortimentsbeleid. Een groot assortiment, en toch zeer herkenbaar. Wij verrassen hen met een Opti-flor totaalbeleving welke perfect is afgestemd op de behoefte van de consument.

‘Creativiteit is essentieel’

Een continue drive om te vernieuwen en originaliteit komen op de eerste plaats. Creativiteit in teeltbenadering, in rassenkeuze, prioriteit in marketing en aandacht voor élk detail maken wij elke dag waar. De kennis van de groei van het product in zijn natuurlijke habitat en ons vakmanschap zijn essentieel. We geven orchideeën de zorg, tijd en ruimte om zich perfect te ontwikkelen. Met aandacht voor elk stadium in de groei, elk detail, elk facet. Hoe kan het ook anders, met bijna 100 jaar ervaring in kweken in de modernste productiefaciliteiten.


‘De menselijke factor maakt het verschil’

Met ruim 300 medewerkers werkzaam op 7 locaties en een geplande uitbreiding hebben we ook de schaalgrootte om impact te creëren. Vakmanschap is geen taak voor machines of computers, daarom investeren we vooral in mensen. Het zijn onze mensen die het verschil maken. Met z’n allen bouwen we elke dag verder aan een succesvol consumentenmerk. Medewerkers met passie voor een natuurproduct met grote betrokkenheid bij het familiebedrijf dat Opti-flor is. Elk met hun talenten en ambities, die ze in een groeiend bedrijf kunnen ontwikkelen en realiseren. In een eerlijke en transparante samenwerking met de keten verbazen wij consumenten iedere dag opnieuw. Met elkaar maken we leven en geven mooier!

 

Opti-flor, Creating the difference.