Onze Royal Collection is onze collectie met grandeur. De Royal Collection staat dan ook voor chique en groots. Alle variëteiten binnen deze schitterende collectie zijn dan ook stuk voor stuk unieke creaties. Dankzij ongeëvenaard vakmanschap en maximale aandacht en betrokkenheid, bloeit het magnifieke uitgangsmateriaal bij ons uit tot ware pronkstukken met grote bloemen.

Royal Collection

Chique en groots
Terug naar collectieoverzicht

Bijoux Diamond

bloemdiameter: 14 cm
taklengte: 90 - 100 cm

Majestueuze gracieusheid en subtiel geel hart
Een sublieme kwaliteit, schitterende grote witte bloemen en een subtiel geel hart geven de Bijoux Diamond een majestueuze gracieusheid. De Bijoux Diamond is dan ook een sieraad voor de woonkamer of voor de lobby van bedrijf of hotel. 

Meer informatie

Bijoux Pearl

bloemdiameter: 11 cm
taklengte: 70 - 80 cm

Schitterende tekening in hart van bloem
De Bijoux Pearl is zonder enige twijfel één van de mooiste juwelen binnen onze Royal Collection. Een prachtig detail vormt de schitterende tekening (tijgerlip) in het hart van elke bloem. De kleuren paars, roze, oranje, rood en geel zijn hierbij vermengd tot een schitterend patroon.  

Meer informatie

Formidablo

bloemdiameter: 10 - 14 cm
taklengte: 30 - 90 cm

Waterval van maagdelijk witte bloemen
De Formidablo dankt zijn bijzondere vorm aan de toepassing van een ambachtelijke Japanse staaldraadtechniek. Rondom deze schitterende orchidee met een waterval aan maagdelijk witte bloemen, hangt een bijzonder mystieke sfeer. De Formidablo maakt op iedereen een onuitwisbare indruk en is dan ook een prachtige eyecatcher voor kantoor, hotellobby of huiskamer. Verkrijgbaar in vier exclusieve varianten: Formidablo N°9, N°12, N°15 en N°17.

Meer informatie

Fortuno

bloemdiameter: > 14 cm
taklengte: 100 cm

Geluksbrenger van formaat
Met de Fortuno haalt u het geluk als het ware in huis. De Fortuno heeft minimaal drie volle takken van maar liefst 100 centimeter of langer. In combinatie met chique witte bloemen, met een doorsnede van maar liefst minimaal 12 centimeter, is de Fortuno zeer geschikt voor grote ruimtes, zoals kantoren of hotellobbies.

Meer informatie

Opti-Grandi

bloemdiameter: 12 - 14 cm
taklengte: 80 - 100 cm

Indrukwekkende verschijning met majestueuze uitstraling
Bloemen met een diameter van meer dan 12 centimeter, in combinatie met de indrukwekkende taklengte, geven de Opti-Grandi een majestueuze uitstraling. De Opti-Grandi krijgt wat ons betreft dan ook het predikaat 'Koninklijk'. Een indrukwekkende verschijning in elke ruimte.

Meer informatie

Theatro

bloemdiameter: > 11 cm
taklengte: 80 cm

Krachtpatser met minimaal drie takken
De Theatro is met recht een krachtpatser. Maar dan wel een hele mooie. Dankzij meer dan twee jaar liefdevolle aandacht in onze kassen, heeft de Theatro een zeer opvallende opbouw van een groot aantal lagen bladeren in combinatie met minimaal drie takken vol bloemen. Geeft u de Theatro een passend podium?

Meer informatie
Terug naar collectieoverzicht