Kwaliteitsorchideeën dankzij passie, aandacht en zorg - Opti-flor

Vakmanschap tot in perfectie

Passie, aandacht en zorg
GARANTIE VOOR KWALITEIT

Elke orchidee op ons bedrijf wordt vanaf het allerprilste begin omringd met zorg, aandacht en vakmanschap. Dit surplus aan aandacht en vakmanschap vormt één van de kernwaarden van Opti-flor. In alles streven wij naar perfectie. Een orchidee van Opti-flor dompelen wij op ons bedrijf gemiddeld 70 weken onder in een cocktail van maximale zorg, onverdeelde aandacht en ouderwets vakmanschap. Zaken die je eigenlijk alleen nog terugvindt bij een echt familiebedrijf. En dat zijn wij, in hart en nieren. En dat ziet u terug als u thuis geniet van een orchidee uit een van onze collecties. 

Producten uit de collectie van Opti-flor worden gedurende de teelt omringd door de best denkbare zorg en een surplus aan aandacht. In combinatie met het vakmanschap van onze collega's danken onze orchideeën hier hun exceptionele kwaliteit en exclusieve karakter aan. De uitmuntende zorg voor onze orchideeën en onze nooit aflatende aandacht voor mens, milieu en natuur blijven niet onopgemerkt. Jaarlijks vinden er audits plaats op ons bedrijf. En elk jaar weer mogen wij het belangrijkste internationaal geaccepteerde certificaat in ontvangst nemen.

MPS Florimark
Dit toplabel van de stichting Milieu Project Sierteelt (MPS) biedt afnemers de zekerheid dat de houder van het label voldoet aan de strengste eisen op het gebied van kwaliteitszorg, traceerbaarheid, milieu en sociale (werk)omstandigheden. Het MPS-Florimark Production label bestaat uit de volgende deelcertificaten: MPS-ABC, MPS-GAP and MPS-Socially Qualified. Daarnaast is Opti-flor MPS-ProductProof gecertificeerd, wat betekent dat bepaalde werkzame stoffen ontbreken in onze Phalaenopsis. MPS-ProductProof is een systematiek waarbij met behulp van registratie van gewasbescherming binnen 24 uur en onafhankelijke monsternames kan worden aangetoond dat bepaalde werkzame stoffen niet zijn gebruikt in de teelt.