De Select Collection vormt het hart van het Opti-flor assortiment. Deze collectie omvat onze succesnummers van het allereerste uur. Kenmerkend is de grote variëteit aan kleur, bloemdiameter en taklengte. Wat alle variëteiten binnen de Select Collection met elkaar gemeen hebben, is de uitzonderlijke combinatie van pure schoonheid en exclusieve kwaliteit.

Select Collection

Uitzonderlijke combinatie van pure schoonheid en exclusieve kwaliteit
Terug naar collecties

Opti-Grandi

bloemdiameter: 12 - 14 cm
taklengte: 80 - 100 cm

Indrukwekkende verschijning met majestueuze uitstraling
Bloemen met een diameter van meer dan 12 centimeter, in combinatie met de indrukwekkende taklengte, geven de Opti-Grandi een majestueuze uitstraling. De Opti-Grandi krijgt wat ons betreft dan ook het predikaat 'Koninklijk'. Een indrukwekkende verschijning in elke ruimte.

Meer informatie

Opti-Midi

bloemdiameter:  8 - 10 cm
taklengte:  50 - 70 cm

Chique in optima forma
De Opti-Midi dankt zijn populariteit aan de chique uitstraling en de vele verschillende variëteiten, waarin hij verkrijgbaar is. De middelgrote bloemen kennen bijzonder veel kleuren en vormen, waardoor de Opti-Midi voor praktisch elk interieur een kleurrijke verrijking is.

Meer informatie

Opti-Multi

bloemdiameter: 4 - 6 cm
taklengte: 40 - 50 cm

Bloeiend paradijsje met overdaad aan bloemen
De Opti-Multi lijkt eindeloos te bloeien. Met veel, relatief kleine bloemen is de Opti-Multi een bloeiend paradijsje in de woonkamer. De Opti-Multi krijgt over het algemeen twee of drie takken, waaraan een enorme hoeveelheid bloemen in vele kleuren en vormen kunnen groeien.

Meer informatie

Opti-Mini 70

bloemdiameter: 3 - 5 cm
taklengte: 20 - 30 cm

Compact en frivool
De Opti-Mini-70 valt op door zijn frivole uitstraling. Dankzij het compacte karakter heeft de Opti-Mini-70 maar weinig ruimte nodig om zich happy te voelen en garant te staan voor lang bloeiplezier. De Opti-Mini- 70 komt dan ook prima tot zijn recht op smalle vensterbanken of kleine bijzettafeltjes.

Meer informatie