De Select Collection vormt het hart van het Opti-flor assortiment. Deze collectie omvat onze succesnummers van het allereerste uur. Kenmerkend is de grote variëteit aan kleur, bloemdiameter en taklengte. Wat alle variëteiten binnen de Select Collection met elkaar gemeen hebben, is de uitzonderlijke combinatie van pure schoonheid en exclusieve kwaliteit.

Select Collection

Uitzonderlijke combinatie van pure schoonheid en exclusieve kwaliteit
Terug naar collectieoverzicht

Opti-Midi

bloemdiameter:  8 - 10 cm
taklengte:  50 - 70 cm

Chique in optima forma
De Opti-Midi dankt zijn populariteit aan de chique uitstraling en de vele verschillende variëteiten, waarin hij verkrijgbaar is. De middelgrote bloemen kennen bijzonder veel kleuren en vormen, waardoor de Opti-Midi voor praktisch elk interieur een kleurrijke verrijking is.

Meer informatie

Opti-Multi

bloemdiameter: 4 - 6 cm
taklengte: 40 - 50 cm

Bloeiend paradijsje met overdaad aan bloemen
De Opti-Multi lijkt eindeloos te bloeien. Met veel, relatief kleine bloemen is de Opti-Multi een bloeiend paradijsje in de woonkamer. De Opti-Multi krijgt over het algemeen twee of drie takken, waaraan een enorme hoeveelheid bloemen in vele kleuren en vormen kunnen groeien.

Meer informatie

Opti-Mini 70

bloemdiameter: 3 - 5 cm
taklengte: 20 - 30 cm

Compact en frivool
De Opti-Mini-70 valt op door zijn frivole uitstraling. Dankzij het compacte karakter heeft de Opti-Mini-70 maar weinig ruimte nodig om zich happy te voelen en garant te staan voor lang bloeiplezier. De Opti-Mini- 70 komt dan ook prima tot zijn recht op smalle vensterbanken of kleine bijzettafeltjes.

Een overzicht van al onze concepten met mini varieteiten van onze Phalaenopsis is hier te vinden:
Online brochure mini orchids

Meer informatie
Terug naar collectieoverzicht