De creatieve mogelijkheden met Phalaenopsis zijn ongekend. Onze Creative Collection is het summum van creativiteit. De variëteiten hebben van zichzelf al een artistiek en eigenzinnig karakter. Bij de Creative Collection ligt de focus op de vorm, met of zonder (ijzer)draad. Elke variëteit bevat een toegevoegd, creatief element. Het resultaat is elegantie in optima forma.

Creative Collection

Artistiek en eigenzinnig tot in het oneindige
Terug naar collectieoverzicht

Fontano

bloemdiameter: 10 - 12 cm
taklengte: 30 - 85 cm

Als een krachtige fontein schieten Fontano's takken de lucht in. Op het hoogste punt ontvouwen de knoppen zich tot prachtige bloemen die als een waterval omlaag stromen. Fontano's ongewone vorm maakt het een echt meesterwerk. Het is een mooie, compacte plant die verkrijgbaar is in verschillende maten. Deze orchidee is geschikt voor alle interieurs. En net als alle andere creaties uit de Opti-flor collectie, wordt Fontano met de grootste zorg en aandacht gekweekt.

De Fontano is beschikbaar in de volgende maten: 

Meer informatie

Mirror Miracle

Taklengte: 45 - 50 cm

Gespiegelde fata morgana
Er is geen spiegel voor nodig om te zien dat de Mirror Miracle een wonder van de natuur is. De unieke vorm weerspiegelt een wonderlijke en magische fantasiewereld. Mirror Miracle is als een fata morgana, die steeds weer een andere verschijningsvorm aanneemt. Welke? Dat is helemaal aan u, afhankelijk van uw eigen illusies, fantasieën en droomwensen.

Meer informatie

Shape-it

bloemdiameter: 3 - 5 cm
taklengte: 20 - 30 cm

Shape-it is met haar vier verschillende, bewegende vormen een unieke verschijning. De Salto is een ronde boog. De Jump heeft 3 takken bovenin met elkaar zijn verbonden, waardoor er een vorm van een palmboom ontstaat. Dance is een plant met 2 sierlijk in de rondte gebogen takken die om elkaar heen dansen. Dive heeft 2 bloemranken die vanaf het hoogste punt een duik naar beneden nemen. Met haar sierlijke bewegingen siert de Shape-it haar hele omgeving!

Meer informatie

Balletto

Taklengte: 50 cm

Duizelingwekkende schoonheid
De Balletto is als een ballerina, die pirouettes draait op één been. De sierlijk gevormde tak, met schitterende bloemen, draait in cirkelvormige bewegingen omhoog. De Balletto is met recht een duizelingwekkende schoonheid is, je zou bijna duizelig worden tijdens het bewonderen.

Meer informatie

Ponto

bloemdiameter: 9 cm
taklengte: 45 - 50 cm

Sympathieke bruggenbouwer
Als een sympathieke bruggenbouwer brengt de Ponto graag mensen bij elkaar. De sierlijke takken met hun weelderige bloemenpracht vinden elkaar in de lucht. Het resultaat is een brug, geplaveid met bloemen. Dankzij het compacte karakter en de ranke uitstraling is de Ponto zeer geschikt voor de vensterbank. Twee ronde sierpotten maken de Ponto helemaal af.

Meer informatie

Futuro

bloemdiameter: 5 cm
taklengte: 15-25 cm

De Futuro staat synoniem voor maximale bloemenpracht op de vierkante centimeter. Fabuleus hoe deze kleine orchidee de wereld wat mooier maakt. Dankzij het ingenieuze watergeefsysteem Aquo voorziet de plant zelf in zijn waterbehoefte. Kortom, niet alleen mooi, maar ook handig.

Meer informatie
Terug naar collectieoverzicht