De creatieve mogelijkheden met Phalaenopsis zijn ongekend. Onze Creative Collection is het summum van creativiteit. Sommige variëteiten hebben van zichzelf al een artistiek en eigenzinnig karakter. Ze zien eruit alsof ze zo uit de natuur komen. Aan enkele variëteiten voegen wij iets extra's toe. Gebruikmakend van een ambachtelijke Japanse techniek helpen wij deze variëteiten met behulp van staaldraad aan hun bijzondere vorm. Het resultaat is elegantie in optima forma.

Creative Collection

Artistiek en eigenzinnig tot in het oneindige
Terug naar collecties

Mirror Miracle

Taklengte: 45 - 50 cm

Gespiegelde fata morgana
Er is geen spiegel voor nodig om te zien dat de Mirror Miracle een wonder van de natuur is. De unieke vorm weerspiegelt een wonderlijke en magische fantasiewereld. Mirror Miracle is als een fata morgana, die steeds weer een andere verschijningsvorm aanneemt. Welke? Dat is helemaal aan u, afhankelijk van uw eigen illusies, fantasieën en droomwensen.

Meer informatie

Artisto 

Bloemdiameter: 7 cm
Taklengte: 25 cm

Perfecte symbiose van sierlijkheid en speelsheid
De Artisto is de perfecte symbiose van sierlijkheid en speelsheid. De bloemrijke takken van deze compacte plant hangen als het ware los over de pot. Dit maakt de Artisto met zijn prachtige bloemen buitengewoon geschikt voor het maken van lage (tafel)arrangementen.

Meer informatie

Balletto

Taklengte: 50 cm

Duizelingwekkende schoonheid
De Balletto is als een ballerina, die pirouettes draait op één been. De sierlijk gevormde tak, met schitterende bloemen, draait in cirkelvormige bewegingen omhoog. De Balletto is met recht een duizelingwekkende schoonheid is, je zou bijna duizelig worden tijdens het bewonderen.

Meer informatie

Liberto

bloemdiameter: 6-10 cm
taklengte: 30 - 40 cm

Een tikkeltje eigenwijs
De Liberto is een tikkeltje eigenwijs en gaat graag zijn eigen weg. De sierlijke takken met kleurrijke bloemen kronkelen werkelijk alle kanten op. Er is dan ook geen Liberto hetzelfde. Dit eigenzinnige karakter maakt de Liberto zeer geschikt voor decoraties met een vrij karakter, bijvoorbeeld in een grote schaal op tafel of in een karakteristieke pot in de vensterbank.

Meer informatie

Ponto

bloemdiameter: 9 cm
taklengte: 45 - 50 cm

Sympathieke bruggenbouwer
Als een sympathieke bruggenbouwer brengt de Ponto graag mensen bij elkaar. De sierlijke takken met hun weelderige bloemenpracht vinden elkaar in de lucht. Het resultaat is een brug, geplaveid met bloemen. Dankzij het compacte karakter en de ranke uitstraling is de Ponto zeer geschikt voor de vensterbank. Twee ronde sierpotten maken de Ponto helemaal af.

Meer informatie

Willd Orchid

taklengte: 30 - 50 cm

Wilde scheuten met back-to-nature karakter
De Willd Orchid oogt alsof deze gisteren nog bloeide in de oerwouden van Borneo. De wilde scheuten met ongelijke, kleine bloemen geven deze orchidee een back-to-nature karakter. De bijsteker van bamboe accentueert het authentieke karakter van deze prachtige plant. Verkrijgbaar als Willd Orchid N°9 en N° 12.

Meer informatie