Opti-flor trots en verrast door Klaas Schoone Memorial Award 2017 - Opti-flor

Opti-flor wint Klaas Schoone Memorial Award 2017

Spotlight tip #5
terug naar het overzicht

Opti-flor trots en verrast door Klaas Schoone Memorial Award 2017
Jury roemt innovatieve, open en vooruitstrevende bedrijfsstrategie van Phalaenopsis specialist

Tijdens het jaarlijkse event ‘Een wereld te winnen’ van Floricultura heeft op woensdag 14 juni jl. Opti-flor de Klaas Schoone Memorial Award 2017 in ontvangst mogen nemen. Zichtbaar verrast en zeer vereerd gaf René Hendriks aan ‘deze eervolle prijs een extra stimulans te vinden om als Opti-flor op de ingeslagen weg door te gaan’.

Uit het juryrapport blijkt dat de keuze dit jaar op Opti-flor viel vanwege de innovatieve, open en vooruitstrevende bedrijfsstrategie. ‘Om op een ongebaand pad, op een vernieuwende wijze producten in de markt te positioneren vergt veel inspanning en volharding’ aldus het oordeel van de jury.

De geldprijs die hoort bij de award zal mogelijk worden ingezet om het cadeau concept BloemBloem (het leukste cadeautje om te geven en te krijgen) verder door te ontwikkelen. BloemBloem is een concept om kleine, bloeiende orchideeën in het kleinste potje als exclusief cadeau artikel aan te bieden bij bijvoorbeeld bloemisten, tuincentra en ziekenhuizen. Hierbij maken een mooie verpakking en een waterreservoir om de consument te ontzorgen het concept verder af.

inspiratie
product
inspiratie