Opti-flor start dealernetwerk - Opti-flor

Opti-flor start dealernetwerk

Spotlight tip #24
terug naar het overzicht

Op donderdag 21 maart werd aan Bloemen Kicken uit Maastricht de allereerste dealerkit uitgereikt. Met de realisatie van een dealernetwerk willen we een betere binding en verbinding tussen kweker en detaillist creëren. Speerpunten hierin zijn het optimaliseren van de geboden service en het beter afstemmen van het assortiment op wat er vanuit de markt gevraagd wordt.

Door te investeren in én het uitbreiden van het dealernetwerk hopen we een grotere en betere zichtbaarheid van het merk richting de consument te creëren bij haar verkooppunten in Europa. Daarnaast vinden we het belangrijk om nog meer vanuit marktvraag te gaan werken. De gemeenschappelijke factor die deze dealerpunten hebben is dat zij zich bevinden in het hogere segment van de markt en dat zij jaarrond de producten van Opti-flor beschikbaar stellen aan de consument in hun winkels.

Bloemen Kicken uit Maastricht is al jaren een goede klant van ons. Zij waren dan ook de eerste die de dealerkit uitgereikt gekregen hebben. De dealerkit die de bloemisten krijgen uitgereikt, bevat onder andere ondersteunend verkoopmateriaal voor in de winkel. Daarnaast worden zij uitgenodigd om bij ons een klankbordgroep bij te wonen om over de nieuwste producten te discussiëren en komt een van onze medewerkesr hen minimaal één keer per jaar bezoeken.