Opti-flor presenteert 6-tal collecties op Trade Fair - Opti-flor

Opti-flor presenteert 6-tal collecties op Trade Fair

Spotlight tip #20
terug naar het overzicht

Vijfsterren Phalaenopsis kweker Opti-flor presenteert tijdens de komende Trade Fair een 12-tal inspirerende concepten uit haar vernieuwde collectie indeling. Maar liefst 12 meter aan sfeerboxen maken in één oogopslag duidelijk met welke onderscheidende concepten de product leader in Phalaenopsis continue innoveert.

In plaats van zich te richten op één concept, heeft Opti-flor er dit jaar voor gekozen om 12 verschillende concepten te laten zien. Deze concepten staan allemaal in een andere collectie en sfeer gepresenteerd, zodat elk goed tot zijn recht komt in zijn eigen omgeving. De nieuwe collecties zijn de Select Collection, Native Collection, Royal Collection, Sense Collection, Creative Collection en de Singolo Collection, welke de exclusief door Opti-flor geteelde éénbloemige orchidee Singolo varianten bevat. De concepten die gepresenteerd worden zijn: Botanico, Shape-it, Formidablo, Fontano, MyMonro, Bellissimo, Boquetto, Artisto, Singolo Hello, Singolo&Co, Singolo Aquarello en de recent geïntroduceerde Singolo Arto. De hernieuwde collectie indeling wordt de basis waarin de komende jaren verdere storytelling wordt ontwikkeld. Door middel van nieuwe labels en aanpassingen in verpakkingen hoopt Opti-flor de eindklant beter te kunnen ondersteunen in het ‘verhaal’ van het product vertellen aan de consument.    

Naast de vernieuwde collectie indeling en de 12 concepten is er op de stand uiteraard ook aandacht voor het 90-jarig jubileum van de familie Hendriks in de tuinbouw. Door middel van het schenken van een speciale ‘Hendriks gazpacho’ neemt Opti-flor je mee in 90-jaar tuinbouwgeschiedenis. Afgelopen juni heeft Opti-flor dit jubileum gevierd tijdens het ‘Vrienden van Opti-flor Festival’.

De collecties en concepten van Opti-flor zijn te vinden in hal 3, stand E.1. De openingstijden van de Royal FloraHolland Trade Fair zijn:

  • woensdag 7 en donderdag 8 november: 09:00 – 17:00 uur
  • vrijdag 9 november: 09:00 – 15:00 uur.