Opti-flor genomineerd voor 33-ste editie Tuinbouw Ondernemersprijs!

Spotlight tip #19
terug naar het overzicht

We zijn trots en vereerd om genomineerd te zijn voor de Tuinbouw Ondernemersprijs 2019. De Tuinbouw Ondernemersprijs beloont jaarlijks het meest onderscheidende bedrijf in de tuinbouw dat met lef, doorzettingsvermogen, innovatiekracht en visie duurzaam ondernemen in de praktijk brengt. Deze onafhankelijke prijs wordt toegekend door Stichting Tuinbouw Ondernemersprijs.

De stichting wil met de Tuinbouw Ondernemersprijs meerdere doelen bereiken, zoals:

  • Aandacht vestigen op goed en innovatief ondernemerschap;
  • De schijnwerpers richten op positieve ontwikkelingen binnen de tuinbouwsector;
  • Ondernemers en hun bedrijven belonen voor hun uitmuntende prestaties;
  • Ondernemers aansporen tot vernieuwing.

Begin november brengt de vakjury een bezoek aan de genomineerde bedrijven. De bekendmaking en prijsuitreiking vinden plaats tijdens de feestelijke nieuwjaarsbijeenkomst van de Tuinbouw die op woensdag 9 januari 2019 gehouden wordt.

Genomineerden en winnaars treden toe tot het bijzondere gezelschap van topondernemers waar de hele tuinbouwsector trots op is. Niet alleen komen zij hierdoor in de spotlights te staan, ze kunnen ook gebruik maken van ondersteuning bij internationale activiteiten of het versterken van hun eigen positie. Maar de allergrootste verdienste is dat zij de warme waardering van vakgenoten ontvangen en deze overwinning met de eigen medewerkers, collega’s en iedereen binnen het vak mogen vieren.

Voor meer informatie, kijk op: https://www.tuinbouwondernemersprijs.nl/

inspiratie
product
inspiratie