Veelzijdig HBO-administratief talent (M/V) voor twee administraties (24 uur) 

BEN JIJ EEN HBO-ER MET ERVARING IN ZOWEL FINANCI√čLE ADMINISTRATIE ALS PERSONEELSADMINISTRATIE, BEN JE ACCURAAT, NAUWKEURIG, KORTOM EEN ADMINISTRATIEVE TOPPER?

Ben jij een HBO-er met ervaring in zowel financiele administratie als personeelsadministratie, ben je accuraat, nauwkeurig, kortom een administratieve topper?

Dan zijn wij op zoek naar jou voor de functie van: 

Veelzijdig HBO-administratief talent (M/V) voor twee administraties (24 uur)

Door de groei van onze organisatie breiden we uit en groeit niet alleen onze productie, maar hiermee ook onze administratie. Hierdoor zoeken wij een enthousiaste, daadkrachtige collega die de ons wil bijstaan in de uitvoering van zowel de financiële als de personeels- en salarisadministraties. Voor financiële administratie kun je denken aan werkzaamheden zoals:

  • Periode- en jaarafsluiting;
  • Managementrapportages;
  • Kostprijsanalyses

Op het gebied van personeels- en salarisadministratie kunnen wij jouw hulp goed gebruiken met werkzaamheden op het gebied van:

  • Verwerking arbeidsregistratie;
  • Berekenen en verwerken salarisadministratie;
  • Verdere digitalisering van de personeels- en salarisadministratie.

Je maakt deel uit van ons professionele familiebedrijf met een informele bedrijfscultuur waarbij betrokkenheid en collegialiteit centraal staan. De organisatie ontwikkelt  zich volop en onze medewerkers nemen we hierin graag mee. De werksfeer is prettig en de diversiteit van de werkzaamheden geeft je veel afwisseling in het werk. Onze arbeidsvoorwaarden sluiten aan bij de aard van deze functie. Zou jij op basis hiervan bij ons willen werken? Dan verwachten wij van jou dat je proactief meedenkt en handelt en dat je breed inzetbaar bent om ook overige taken op te pakken. Om deze taak goed te vervullen zoeken wij een collega met een afgeronde HBO opleiding, ervaring op beide administraties en bij voorkeur ervaring in het werken met AFAS Profit+HRM/Payroll.

Heb jij de eigenschappen om deze functie in te vullen en ben je enthousiast ?Mail dan je motivatie en CV naar sollicitatie@optiflor.nl of maak gebruik van onderstaand sollicitatieformulier.

Voor meer informatie over deze vacature kun je terecht bij Klaas Vogel, financieel directeur via telefoon 0174 – 705 110.

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Opti-flor, Creating Orchids

Opti-flor is een ultramodern bedrijf waar, verspreid over 7 vestigingen, meer dan 6.000.000 Phalaenopsis orchideeën per jaar worden gekweekt. Wij verkopen onze orchideeën via een fijnmazig internationaal distributienetwerk van meer dan 400 handelsbedrijven. Via handelsbedrijven, bloemisten en tuincentra vinden onze exclusieve vijf sterren orchideeën vervolgens hun weg naar consumenten en bedrijven in Europa.

Onze slogan ‘Creating Orchids’ staat daarbij symbool voor het belang dat wij hechten aan betrokkenheid en vernieuwing, elke dag weer. Binnen onze sterk geautomatiseerde teelt op zeven state-of-the-art teeltlocaties maakt de menselijke factor het verschil. De inzet en betrokkenheid van onze enthousiaste en gemotiveerde medewerkers zijn bepalend voor het succes van ons bedrijf.

www.optiflor.nl

Sollicitatieformulier

* Verplicht
Wij gebruiken deze gegevens alleen voor het verlenen van onze service en worden niet aan derden verstrekt.