Teamleider productie (m/v) – Fulltime

Ben je iemand die motiverend leiding kan geven aan een team van medewerkers en heb je kwaliteit en continue verbetering hoog in het vaandel staan?

Dan hebben wij een leuke functie voor je:

Ben je iemand die motiverend leiding kan geven aan een team van medewerkers en heb je kwaliteit en continue verbetering hoog in het vaandel staan?

Dan hebben wij een leuke functie voor je:

Teamleider productie (m/v) – Fulltime

Door de groei van onze organisatie zijn we op zoek naar een nieuwe collega die door middel van een efficiënte aansturing uitvoering kan geven aan de diverse werkprocessen. In de dagelijkse aansturing van een team van medewerkers Glastuinbouw (5-25 fte) richt je je op de realisatie van de gestelde productienormen. Hierbij denk je oplossingsgericht, je motiveert, instrueert, controleert en corrigeert de uitvoerende productiewerkzaamheden van je medewerkers. Hierin stimuleer en ontwikkel je hun kwaliteitsbewustzijn continue en ben je communicatief vaardig; de sfeer in het team bewaak jij. Je werkt zelf actief mee in het productieproces en hierin is je blik altijd gericht op het structureel verbeteren van het productieproces.

Je rapporteert aan de manager productie van de locatie met wie je naast dagelijks contact, elke 2 weken een structureel overleg inplant.

Wij vragen:

  • minimaal 3 jaar werkervaring in een soortgelijke functie met aantoonbare leidinggevende capaciteiten
  • een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift
  • MBO 4 werk-en denkniveau in een groene richting
  • bekend met en affiniteit met de glastuinbouwsector

Wij bieden:

  • een zelfstandige, uitdagende en afwisselende functie binnen een organisatie waar collegialiteit hoog in het vaandel staat.
  • een functie binnen een organisatie met een open, informele en betrokkenbedrijfscultuur.
  • goede werkomstandigheden in een modern en sterk geautomatiseerd bedrijf
  • volop ruimte voor je persoonlijke ontwikkeling en een kans om met ons mee te groeien
  • een marktconform salaris met goede secundaire arbeidsvoorwaarden

Direct solliciteren?

Mail dan je motivatie en CV naar sollicitatie@optiflor.nl of maak gebruik van onderstaand sollicitatieformulier.

Voor meer informatie over deze vacature kun je terecht bij Marc Grootscholten, Operationeel Manager via telefoon 06 – 54 62 85 88.

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

Opti-flor, Creating Orchids

Opti-flor is een ultramodern bedrijf waar, verspreid over 7 vestigingen, meer dan 6.000.000 Phalaenopsis orchideeën per jaar worden gekweekt. Wij verkopen onze orchideeën via een fijnmazig internationaal distributienetwerk van meer dan 400 handelsbedrijven. Via handelsbedrijven, bloemisten en tuincentra vinden onze exclusieve vijf sterren orchideeën vervolgens hun weg naar consumenten en bedrijven in Europa.

Onze slogan ‘Creating Orchids’ staat daarbij symbool voor het belang dat wij hechten aan betrokkenheid en vernieuwing, elke dag weer. Binnen onze sterk geautomatiseerde teelt op zeven state-of-the-art teeltlocaties maakt de menselijke factor het verschil. De inzet en betrokkenheid van onze enthousiaste en gemotiveerde medewerkers zijn bepalend voor het succes van ons bedrijf.

www.optiflor.nl

Sollicitatieformulier

* Verplicht
Wij gebruiken deze gegevens alleen voor het verlenen van onze service en worden niet aan derden verstrekt.