Onze Special Collection is het resultaat van een oneindige zoektocht naar nieuwe soorten en creaties. De Special Collection staat dan ook voor het meest bijzondere wat de natuur aan Phalaenopsis voortbrengt. Alle variëteiten binnen deze schitterende collectie zijn dan ook stuk voor stuk unieke creaties. Dankzij ongeëvenaard vakmanschap en maximale aandacht en betrokkenheid, bloeit het magnifieke uitgangsmateriaal bij ons uit tot ware pronkstukken.

Special Collection

Het meest bijzondere wat de natuur voortbrengt
Terug naar collectieoverzicht

Bellissimo

bloemdiameter: 5 - 6 cm
taklengte: 40 - 50 cm

Boeket met drie maanden bloemenpracht
De Bellissimo combineert de schoonheid van de orchidee met het weelderige karakter van een exclusief boeket bloemen. Deze mooie, Italiaanse schoonheid doorstaat de concurrentie met een bloemenboeket met glans. Meer dan honderd kleine bloemen maken van de Bellissimo dan ook het ideale geschenk.

Meer informatie

Bijoux Diamond

bloemdiameter: 14 cm
taklengte: 90 - 100 cm

Majestueuze gracieusheid en subtiel geel hart
Een sublieme kwaliteit, schitterende grote witte bloemen en een subtiel geel hart geven de Bijoux Diamond een majestueuze gracieusheid. De Bijoux Diamond is dan ook een sieraad voor de woonkamer of voor de lobby van bedrijf of hotel. 

Meer informatie

Bijoux Pearl

bloemdiameter: 11 cm
taklengte: 70 - 80 cm

Schitterende tekening in hart van bloem
De Bijoux Pearl is zonder enige twijfel één van de mooiste juwelen binnen onze Special Collection. Een prachtig detail vormt de schitterende tekening (tijgerlip) in het hart van elke bloem. De kleuren paars, roze, oranje, rood en geel zijn hierbij vermengd tot een schitterend patroon.  

Meer informatie

Formidablo

bloemdiameter: 10 - 14 cm
taklengte: 30 - 90 cm

Waterval van maagdelijk witte bloemen
De Formidablo dankt zijn bijzondere vorm aan de toepassing van een ambachtelijke Japanse staaldraadtechniek. Rondom deze schitterende orchidee met een waterval aan maagdelijk witte bloemen, hangt een bijzonder mystieke sfeer. De Formidablo maakt op iedereen een onuitwisbare indruk en is dan ook een prachtige eyecatcher voor kantoor, hotellobby of huiskamer. Verkrijgbaar in vier exclusieve varianten: Formidablo N°9, N°12, N°15 en N°17.

Meer informatie

Fortuno

bloemdiameter: > 14 cm
taklengte: 100 cm

Geluksbrenger van formaat
Met de Fortuno haalt u het geluk als het ware in huis. De Fortuno heeft minimaal drie volle takken van maar liefst 100 centimeter of langer. In combinatie met chique witte bloemen, met een doorsnede van maar liefst minimaal 12 centimeter, is de Fortuno zeer geschikt voor grote ruimtes, zoals kantoren of hotellobbies.

Meer informatie

Singolo

bloemdiameter: 14 cm
taklengte: 30 - 45 cm

De eerste éénbloemige orchidee
Als de eerste éénbloemige orchidee is de Singolo een ronduit opvallende verschijning. Een stevige, compacte plant met één prachtige, grote bloem, die hoog boven het lage blad uittorent en eigenwijs de wereld in blikt. Mooi in zijn eentje en prachtig in een groepsgewijze presentatie.

Meer informatie

Singolo Aquarello

bloemdiameter: 14 cm
taklengte: 30 - 45 cm

Eénbloemige orchidee in aquareluitvoering
De Singolo Aquarello is in meerdere opzichten enig in zijn soort. Eénbloemig en getransformeerd in een prachtige, levende aquarel. Prachtig om te geven en nog mooier om te krijgen. Verkrijgbaar in acht unieke aquareluitvoeringen.

Meer informatie

Singolo Hello

bloemdiameter: 14 cm
taklengte: 30 - 45 cm

Hallo, ik ben Singolo Hello, de éénbloemige orchidee met op maat gemaakt design. Het leven zit vol met bijzondere momenten. Momenten waar een speciaal cadeau bij hoort. Geef een Singolo Hello van Opti-flor cadeau en iedereen zal verbaasd staan. Deze schitterende orchidee heeft één grote, indrukwekkende bloem met daarop een speciaal design. U kiest zelf de bloemkleur, de boodschap en het ontwerp. Van geboorte tot verjaardag, van bedankje tot relatiegeschenk, de Singolo Hello past bij alle waardevolle momenten.

Het leven kent vele mooie, leuke, indrukwekkende en ontroerende momenten die het waard zijn om gevierd te worden. Geniet van elk moment, maak plezier en vier elke dag! Maak het speciaal met de exclusieve Singolo Hello.

Meer informatie

Singolo&Co

bloemdiameter: 14 cm
taklengte: 30 - 45 cm

Twee-eiige tweeling voor dubbele bloemenpracht
De Singolo heeft er een 'broertje' bij gekregen. Singolo&Co is de naam. Twee Singolo's, broederlijk naast elkaar, staan garant voor een dubbele bloemenpracht. De grote, sierlijke bloemen van deze twee-eiige tweeling contrasteren perfect met de robuuste, donkergroene bladeren. Met recht schoonheid in het kwadraat.

Meer informatie

Theatro

bloemdiameter: > 11 cm
taklengte: 80 cm

Krachtpatser met minimaal drie takken
De Theatro is met recht een krachtpatser. Maar dan wel een hele mooie. Dankzij meer dan twee jaar liefdevolle aandacht in onze kassen, heeft de Theatro een zeer opvallende opbouw van een groot aantal lagen bladeren in combinatie met minimaal drie takken vol bloemen. Geeft u de Theatro een passend podium?

Meer informatie
Terug naar collectieoverzicht