Robert Knippenberg van Capillo, style of living wint Golden Singolo Award 2017 - Opti-flor

Robert Knippenberg van Capillo, style of living wint
Golden Singolo Award 2017

Spotlight tip #8
terug naar het overzicht

Robert Knippenberg van Capillo, style of living wint Golden Singolo Award 2017
 
Robert Knippenberg van Capillo, style of living uit Herten is op zaterdagavond 18 november jl. verkozen tot winnaar van de Golden Singolo Award 2017. De gelukkige winnaar werd door middel van een live verbinding tijdens de Orchid Inspiration Night van VBW bij Opti-flor, verrast met het winnen van deze prestigieuze prijs. Chris Leichtenberg van de ledenraad van VBW nam namens Capillo de award in ontvangst.
 
Tijdens de druk bezochte bekendmaking liet Robert Knippenberg medegenomineerden het Gooise Land uit Bussum en Paul Deckers van Paul Deckers, florale vormgeving uit Posterholt achter zich.
 
Volgens het juryrapport maakt het leveren van een zeer hoog kwaliteits en serviceniveau, trends niet te volgen maar te maken, gecombineerd met een rotsvast vertrouwen in een unieke, onderscheidende, eigen stijl en duidelijke visie van Robert Knippenberg een ondernemer, die als voorbeeld voor collega’s kan dienen.

Inspiratie bieden
Jaarlijks reikt Opti-flor de Golden Singolo Award uit aan de orchideeprofessional die zich op een bijzondere manier onderscheidt en een voorbeeldfunctie voor collega's vormt. Directeur Marco Hendriks van Opti-flor vindt het belangrijk om bloemisten te inspireren. "Dat doen we onder andere door bloemisten uit te nodigen een bezoek te brengen aan onze Concept Store Creating Center en onze recent geopende Treasure Room. Met de Golden Singolo Award proberen we bloemisten weer op een andere manier te prikkelen. Wij hopen dat het laten zien van voorbeelden van succesvolle bloemisten hen inspireert en op ideeën brengt voor hun eigen bedrijf."
 
 

inspiratie
product
inspiratie