Opti-flor reikt Golden Singolo Award voor vierde maal uit - Opti-flor

Opti-flor reikt Golden Singolo Award voor vierde maal uit

Spotlight tip #6
terug naar het overzicht

Vijfsterren Phalaenopsis kweker Opti-flor reikt ook dit jaar weer de Golden Singolo Award uit. De Golden Singolo Award is een ondernemersprijs en wordt dit jaar voor de vierde keer uitgereikt aan dé orchideeprofessional die zich op de meest bijzondere manier onderscheidt en een voorbeeldfunctie voor collega’s vormt. 

De Golden Singolo Award is een prestigieuze prijs speciaal voor de onderscheidende orchideeprofessional. Een vakkundige jury beoordeeld de genomineerden op diverse criteria. Onderscheidend vermogen en zakelijk inzicht zijn, naast vakmanschap, creativiteit en uitstraling, belangrijke pijlers. Verder wordt van de ondernemer verwacht dat hij/zij hoofdzakelijk met Opti-flor Phalaenopsis werkt. 

Zakelijk inzicht en onderscheidend vermogen
In tegenstelling tot voorgaande jaren zijn de inzendingen zowel open (dus deelnemers kunnen zichzelf aanmelden) als ontstaan uit een zorgvuldige voorselectie gedaan door Opti-flor zelf. ‘Het afgelopen jaar hebben we hard gewerkt aan het inzichtelijk maken van ons dealer netwerk en hierdoor weten we nu nog beter welke onderscheidende orchidee professionals in aanmerking komen voor deze prestigieuze award’, aldus Marco Hendriks. We beoordelen nog steeds op zakelijk inzicht en onderscheidend vermogen. Ook een succesvolle inzet van social media en nieuwe communicatiemiddelen is belangrijker geworden in de eindbeoordeling. Een vakkundige jury bestaande uit onder andere Pim van den Akker, oprichter van Flower Factor en één van werelds bekendste floral designers en Marco en René Hendriks van Opti-flor, beoordelen de kandidaten. Bloemisten, bloemenarrangeurs, bloemenspecialisten in tuincentra en andere orchideeprofessionals kunnen zich aanmelden voor deelname aan de Golden Singolo Award op de website : www.goldensingoloaward.nl

Orchid Inspiration Night
De bekendmaking en prijsuitreiking vinden plaats tijdens de 'Orchid Inspiration Night' van VBW bij Opti-flor op zaterdagavond 18 november a.s. Tijdens deze avond zijn diverse floral designers aanwezig voor het geven van inspirerende product demonstraties, waaronder floral designer Pirjo Koppi. VBW lid regio Zuidwest Nederland? Aanmelden kan via de lokale afdeling van VBW.

inspiratie
product

Golden Singolo Award 

inspiratie