Opti-flor presenteert watergeefsysteem Aquo in 2 vernieuwde arrangementslijnen op Trade Fair - Opti-flor

Opti-flor presenteert watergeefsysteem Aquo in 2 vernieuwde arrangementslijnen op Trade Fair

Spotlight tip #7
terug naar het overzicht

Vijfsterren Phalaenopsis kweker Opti-flor presenteert op 8, 9 en 10 november a.s. haar watergeefsysteem Aquo in twee nieuwe productlijnen voor zakelijke florale bloemenpracht. Met de schitterende Business Orchids van Opti-flor creëert u een sfeervolle, luxe uitstraling in uw kantoor, restaurant, hotellobby, receptie of ontvangstruimte.    

Beide nieuwe product lijnen (White design en Custom design) zijn voorzien van het unieke watergeefsysteem Aquo voor een perfecte groei en bloei. Dankzij dit ingenieuze watergeefsysteem voorziet de plant zelf in zijn waterbehoefte. Vul tijdig de waterhoeveelheid in het reservoir aan en uw plant ‘drinkt’ exact de juiste hoeveelheid voor een optimale groei en bloei.

"Met ons watergeefsysteem spelen we in op een grote klantbehoefte. Een mooie bloei van de Phalaenopsis valt en staat met een goede verzorging” aldus Marco Hendriks. “Nu kunnen ook zakelijke afnemers genieten van bloemenpracht en worden zij tegelijkertijd ontzorgt in het water geven”. Met de introductie van het Aquo selfwatering system is de Phalaenopsis verzekerd van een watervoorraad van 10-12 weken in de white design product lijn en zo’n 2 weken in de custom design productlijn. 

De arrangementen worden op grootste wijze gepresenteerd tijdens de komende Trade Fair van Royal Flora Holland, welke gehouden wordt van 8 tot en met 10 november a.s. in Aalsmeer.  Een speciale Opti-flor waterbar voorziet bezoekers van een verfrissend glas water in bijzondere smaakcombinaties.

Zowel Business Orchids White design als Business Orchids Custom design, voorzien van watergeefsysteem Aquo zijn te vinden in stand 32.12. De openingstijden van de Royal FloraHolland Trade Fair zijn:

·         woensdag 8 en donderdag 9 november: 09.00 - 17.00 uur

·         vrijdag 10 november: 09.00 - 15.00 uur

inspiratie
product
inspiratie