Opti-flor overhandigt eerste unieke exemplaar van Singolo Arto - Opti-flor

Opti-flor overhandigt eerste unieke exemplaar van Singolo Arto

Spotlight tip #17
terug naar het overzicht

Opti-flor heeft het eerste, unieke exemplaar van de Singolo Arto overhandigt aan Jan Dipell Ritzinger van Ivy Flowers in Amsterdam. Hiermee heeft de organisatie het nieuwe product gelanceerd. De overhandiging vond plaats in de winkel van Jan Dipell Ritzinger, een ambassadeur van Opti-flor.

De Singolo Arto is een nieuw product binnen de collectie van Opti-flor, dat in samenwerking met Greencre8 wordt gemaakt. Elk exemplaar van de Singolo Arto is uniek. De éénbloemige orchidee heeft een uniek patroon, waardoor deze Singolo een nog artistieker karakter krijgt. De verpakking fungeert als schilderijlijst, waardoor het een echt kunstwerk is. Met zijn unieke verschijning geeft de Singolo Arto je het gevoel dat je in een museum bent, waar je ook bent.

Omdat de Singolo Arto een bijzonder en uniek product is, is gekozen voor een bijzondere overhandiging. Jan Dipell Ritzinger heeft in 2014 de Golden Singolo Award van Opti-flor gewonnen, door zich op een onderscheidende manier bezig te houden met de orchideeën van Opti-flor. Het arrangeurswerk van Ivy is van het allerhoogste niveau, de beste hotels ter wereld worden door Jan Dipell voorzien van de prachtigste bloem en plantdecoraties. Vanuit Opti-flor werd de allereerste Singolo Arto overhandigd door André Nieuwenhuijzen, hij is recent gestart op zowel de sales als marketingafdeling en gaat de komende tijd actief aan de slag met de verkooppunten van Opti-flor.

Singolo Arto is vanaf heden verkrijgbaar via o.a. Floraxchange. Neem voor meer informatie contact op met locatie Creations, + 31 (0) 174 -705 111.

inspiratie
product
inspiratie