Opti-flor opent deuren voor werkzoekenden - Opti-flor

Opti-flor opent deuren voor werkzoekenden

Spotlight tip #16
terug naar het overzicht

Op vrijdag 28 september en zaterdag 29 september a.s. openen wij onze deuren voor iedereen die geïnteresseerd is om te werken bij de product leader in orchideeën. Met een toegankelijke en informele kennismaking hopen we potentiële werknemers aan te trekken en hen kennis te laten maken met ons bedrijf.
 
Tijdens beide dagen zullen er onder andere rondleidingen gegeven worden door het bedrijf en zullen er medewerkers uit diverse disciplines aanwezig zijn om vragen aan te stellen of gewoon even kennis te maken. Geïnteresseerden hoeven zich niet van te voren aan te melden, maar kunnen op basis van inloop langskomen. Op vrijdag 28 september staan de deuren open van 13:00 tot 17:00 uur en op zaterdag 29 september van 09:00 tot 12:00 uur.

Week van het Werk
Het Wervingsevent wordt gehouden in aansluiting op de ‘Week van het Werk’ van WOS media, waar Opti-flor dit jaar in participeert. Van maandag 24 september tot en met zondag 30 september staat regio Westland in het teken van het ‘Week van het Werk’. Dit is een project van WOS Media, waarin ‘werk’ in de breedste zin van het woord aan bod komt. In die week worden er o.a. radio-interviews gehouden en ’s avonds is een videoreportage over Opti-flor te zien op WOS tv. 

Kijk voor een overzicht van onze actuele vacatures op onze vacaturepagina