Opti-flor introduceert rentree event met zinnenprikkelende introductie - Opti-flor

Opti-flor introduceert rentree event met zinnenprikkelende introductie

Spotlight tip #28
terug naar het overzicht

Opti-flor introduceert rentree event met zinnenprikkelende introductie 

In week 36 en 37 zijn klanten bij Opti-flor welkom voor een privé inspiratie tour. Uiteraard corona proof en dus op afspraak. Hier kunnen klanten kennis maken met een productintroductie die de zintuigen doet prikkelen en worden ze compleet ondergedompeld in de Opti-flor ervaring!

Het cancellen van de Orchid Inspiration Days 2020 vanwege corona heeft ons doen besluiten een kleinschaliger rentree event te organiseren.  Klanten kunnen, per 2 tegelijk, in week 36 en 37 op afspraak bij ons terecht. Zij krijgen dan een rondleiding door onze, speciaal voor deze gelegenheid vernieuwde Creating Center en Treasure Room. Uiteraard leggen we ze ook in de watten met een hapje en drankje, op gepaste afstand, aldus directeur Marco Hendriks.

‘De organisatie is volop in beweging en we hebben de ‘corona-tijd’ heel nuttig ingezet om te werken aan zaken die altijd al extra aandacht verdienen. Mede hierdoor hebben we veel nieuws te melden. Ons D.O.C.G. keramiek is vernieuwd, alle soortnamen binnen concepten zijn hernoemd en we hebben tools voor klanten ontwikkeld dit makkelijk te onthouden.

Ook hebben we een nieuwe productintroductie die de zintuigen prikkelt en willen we klanten graag bijpraten over de stappen die we hebben gemaakt en dagelijks maken in de overgang naar 100% digitaal.

Klanten kunnen zich alvast aanmelden via sales@optiflor.nl. Het sales team van Opti-flor neemt dan contact met u op om een datum en tijdvak vast te stellen.