Nieuwe Opti-flor locatie feestelijk geopend door burgermeester Arends - Opti-flor

Nieuwe Opti-flor locatie feestelijk geopend door burgermeester Arends

Spotlight tip #26
terug naar het overzicht

Opti-flor heeft op feestelijke wijze haar zevende teeltlocatie officieel geopend. De opening werd, onder het toeziend oog van het personeel en andere genodigden, verricht door de burgemeester van het Westland, Bouke Arends. Met de 2,5 hectare uitbreiding heeft Opti-flor inmiddels in totaal 17 hectare aan tuinbouwgrond voor de teelt van Phalaenopsis.

Aan de medewerkers van Opti-flor is gevraagd een naam te bedenken voor de nieuwe locatie. Uiteindelijk is de inzending ‘Design’ van Ted van Kester, salesmanager bij het bedrijf, als winnaar uit de bus gekomen. De naam is geheel in stijl met de namen van de andere zes locaties: Grandi-flora, Midi-flora, Multi-flora, Specials, Creations en Research en Development.

Rene Hendriks, één van de eigenaren van Opti-flor, verrichte afgelopen vrijdag de openingshandeling samen met burgemeester Arends. Hij riep de burgemeester op om samen met hem en andere tuinders de handschoen op te pakken om de tuinbouw aantrekkelijker te maken voor jonge, enthousiaste mensen. Hendriks: ,,Samen verbinden is hierin het motto. We hebben een uitdaging om jonge Westlanders hier te laten werken én ondernemen.”

inspiratie
product
inspiratie