Wendy Overkleeft - Opti-flor

Wendy Overkleeft

Assistent verkoop
terug naar het overzicht

Opti-flor heeft een heel open, toegankelijke bedrijfscultuur. Marco en Rene lopen zelf ook mee op de vloer en zijn zeer betrokken bij de organisatie. Zij werken zelf keihard en zijn benaderbaar, dat vind ik belangrijk. De organisatie is open, zaken worden gedeeld, slechte tijden met elkaar beleefd en positieve resultaten met elkaar gevierd. De werkomstandigheden zijn erg goed en het werk is lichamelijk niet zwaar.

Zelf ben ik in mijn arbeidsverleden ook zelfstandig ondernemer geweest, alleen de tijd was er niet naar. Het leek me verstandiger om vast in loondienst te gaan, dus ben ik in het najaar van 2014 gestart bij Opti-flor. Eerst op de locatie Multi-flora in de productie met stokken, hoezen en sealen en later werd ik teamleider afleveren. Al vrij snel bleek ik én meer ambitie én meer in mijn mars te hebben en ben ik ook verkoop gaan doen. In het najaar van 2018 kwam er een plekje vrij op de locatie Grandi-flora en daar werk in nu in een heel fijn team samen, toevallig met mijn oude klasgenootje van de basisschool.

Mijn ontwikkeling binnen Opti-flor is hard gegaan, maar dit moet wel uit jezelf komen. Er wordt goed in de gaten gehouden waar je potentieel ligt en als het kan, wordt hier actie op ondernomen. Ik zit hier nu prima op mijn plek, heb de afgelopen periode heel veel geleerd en leer nog steeds iedere dag!

De sfeer binnen de organisatie is die van een echt familiebedrijf. We werken hard met elkaar, maar er is veel aandacht voor de onderlinge samenwerking en saamhorigheid tussen de locaties. Zoals aangegeven staan we ook gezamenlijk stil bij de successen van de onderneming. Zo worden er o.a. teambuildingsdagen, borrels en een kerstevent georganiseerd. Ook onze Poolse medewerkers en scholieren worden overal bij betrokken. Er wordt echt op gelet om iedereen ‘erbij te houden’.