Jantine Wennekers

Medewerker productie
terug naar het overzicht

'Ze maken tijd voor je en ze luisteren goed naar je, waardoor de sfeer binnen het bedrijf goed blijft.'

                                                                                                       

'In 2018 ben ik gestart bij Opti-flor als medewerker productie. Hiervoor werkte ik bij het bedrijf van mijn man, een agrarisch loonbedrijf. Toen dit bedrijf ophield met bestaan wilde ik graag in de tuinbouw blijven werken, want dat deed ik vroeger ook altijd al. Ik werk namelijk al vanaf mijn 16e in de tuinbouw en dat is altijd een bewuste keuze geweest. Ik houd van groen en ik werk heel graag met bloemen en planten. Opti-flor past goed in dit rijtje thuis.

Bij Opti-flor heb ik het erg naar mijn zin. De werkzaamheden zijn goed en lichamelijk is het geen zwaar werk. Daarnaast heb ik veel afwisseling en doe ik nooit de hele dag hetzelfde werk. Als er iets is kun je altijd bij je productiemanager terecht. Ze maken tijd voor je en ze luisteren goed naar je, waardoor de sfeer binnen het bedrijf goed blijft.

Ondanks dat Opti-flor een groot bedrijf is, merk je dat niet. Dat komt mede doordat het bedrijf bestaat uit meerdere locaties en je op je eigen locatie met een kleinere club mensen werkt. Zelf heb ik in het verleden bij grote bedrijven gewerkt en dan was je echt een nummer, dat is hier niet het geval. Dat vind ik knap van ze, dat ze het intiem kunnen houden. Hierdoor voel je je betrokken bij het bedrijf en zijn zij ook betrokken met jou. '