Opti-flor gaat samenwerking aan met Anthura voor verkoop Garden Orchids - Opti-flor

Opti-flor gaat samenwerking aan met Anthura voor verkoop Garden Orchids

PERSBERICHT
terug naar het overzicht

Met ruim 25.000 soorten is de orchidee één van de grootste plantenfamilies op aarde. Orchideeën zijn zeker niet alleen voor binnenshuis! Opti-flor start deze winter met de verkoop van buitenorchideeën Garden Orchids van Anthura.

Met de makkelijke en winterharde tuinorchideeën Garden Orchid haal je de pure schoonheid van de natuur terug naar je balkon of tuin. Welke variant je ook plant in de border of in een pot, bij de eerste zonnestralen in het voorjaar schieten de scheuten uit de grond. Langzaam ontvouwen ze hun bloemenpracht, waar je wekenlang van kunt genieten. Steeds vormt de vaste plant ondergronds nieuwe scheuten, zodat je elk jaar meer grootse en volle bloemen kunt verwachten. De tuinorchideeën doen het dan ook super op een schaduwrijke plek; zo geven ze zelfs de meest donkere plek in de tuin kleur.

Garden Orchids bestaan uit minimaal vier verschillende typen. Elke variëteit heeft haar eigen bloemvorm en breed kleurenpallet. Opti-flor start met Bletilla, Calanthe, Cypripedium en Pleione. Informeer naar de mogelijkheden via locatie Explore.

inspiratie
product
inspiratie