Golden Singolo Award op 1 maart voor 5e keer uitgereikt - Opti-flor

Golden Singolo Award op 1 maart voor 5e keer uitgereikt

Spotlight tip #22
terug naar het overzicht

Golden Singolo Award op 1 maart voor 5e keer uitgereikt

Op vrijdag 1 maart a.s. is het zover; dan wordt de Golden Singolo Award 2019 uitgereikt tijdens een verrassingsbezoek aan de winnaar.

De Golden Singolo Award is een ondernemersprijs en wordt dit jaar voor de vijfde keer uitgereikt aan dé orchidee professional die zich op de meest bijzondere manier onderscheidt en een voorbeeldfunctie voor collega’s vormt.

Een vakkundige jury beoordeelde de genomineerden op diverse criteria. Onderscheidend vermogen en zakelijk inzicht zijn, naast vakmanschap, creativiteit en uitstraling, belangrijke pijlers. Verder wordt van de ondernemer verwacht dat hij/zij hoofdzakelijk met Opti-flor Phalaenopsis werkt.  Uit een gedegen voorselectie en diverse bedrijfsbezoeken zijn drie potentiële winnaars overgebleven.

Baars Bloembinders uit IJsselstein, NH Flowers&Collectables uit Amsterdam en Boss Bloemen uit Oss zijn de kanshebbers op de Golden Singolo Award 2019. Drie zeer verschillende ondernemingen, allen met een passie voor orchideeën en ieder op zijn eigen manier creatief en inspirerend. Op de social media kanalen van Opti-flor zijn de komende weken profielen te zien van iedere genomineerde.

Voor meer informatie over de Golden Singolo Award: www.goldensingoloaward.nl