Geslaagd wervingsevent bij Opti-flor - Opti-flor

Geslaagd wervingsevent

Spotlight tip #18
terug naar het overzicht

Wij kijken terug op een zeer geslaagd wervingsevent. Op vrijdag 28 september en zaterdag 29 september opende wij onze deuren voor iedereen die geïnteresseerd is om te werken bij de product leader in Phalaenopsis. Het aantal bezoekers was bovengemiddeld en na afloop verlieten de bezoekers met veel enthousiasme het wervingsevent.

Met een toegankelijke en informele kennismaking hoopte we potentiële werknemers aan te trekken en dat is gelukt. Tijdens beide dagen zijn er rondleidingen gegeven door het bedrijf en waren er medewerkers uit diverse disciplines aanwezig om vragen te beantwoorden.

Mensen die wel geïnteresseerd waren, maar helaas verhinderd waren om te komen, worden van harte uitgenodigd om onze vacaturepagina te bekijken.

Week van het Werk
Het Wervingsevent werd gehouden in aansluiting op de ‘Week van het Werk’ van WOS media, waar wij dit jaar participant in waren. Van maandag 24 september tot en met zondag 30 september stond regio Westland in het teken van het ‘Week van het Werk’. Dit is een project van WOS Media, waarin ‘werk’ in de breedste zin van het woord aan bod komt. In die week werden er o.a. radio-interviews gehouden en ’s avonds was een videoreportage over Opti-flor te zien op WOS tv.

Bekijk en luister hieronder de fragmenten van Opti-flor terug:

Bedrijfsreportage

Interview met Roy Stijger

Radiouitzending met co-host Larissa Valstar

Radiointerview Wendy van der Hoff

Radiointerview Miranda van Beek

Radiointerview Frank van Dijk