Teelt manager voor nieuwe/exclusieve orchidee├źn 
(m/v, fulltime)

Heb jij ervaring in de glastuinbouw, ben je een ├ęchte teler, kwaliteitsgericht en toon je initiatief?

Heb jij ervaring in de glastuinbouw, ben je een échte  teler, kwaliteitsgericht en toon je initiatief?

Dan ben jij degene die wij zoeken voor de functie:

Teelt manager nieuwe/exclusieve orchideeën (m/v) – fulltime

Onze organisatie groeit,  zo ook onze teelt en productie. Opti-flor staat voor Creating Orchids, hierom diversifiëren we verder met nieuwe soorten orchideeën om het Opti-flor merk voor onze klanten verder te versterken.  Als zelfstandige en zelfsturende teelt manager ben je verantwoordelijk voor deze nieuwe soorten verder te ontwikkelen tot commerciële variëteiten.  Je bent onderzoekend  van aard en hebt een proactieve rol in de totale gewasontwikkeling van deze nieuwe soorten.

Zo ben je eindverantwoordelijk voor de klimaatbeheersing, energiehuishouding en het beheer van alle teelt technische apparatuur. Je hebt een voorbeeldfunctie binnen de organisatie en zorgt ervoor dat iedereen zorgt draagt voor de kwaliteit. Je bent verantwoordelijk voor een gestructureerde gewasregistratie en je draait mee in storings- en weekenddiensten.   

Wij zoeken mensen die fulltime beschikbaar zijn en ervaring hebben in een soortgelijke functie in de glastuinbouw.

Voor deze uitdagende functie vragen wij:
·         minimaal een afgeronde HBO opleiding richting groen sector
·         ervaring in de glastuinbouw is een vereiste
·         kennis van en ervaring met een klimaatcomputer
·         in het bezit van een spuitlicentie
·         een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift
·         de motivatie om in teamverband niets minder dan een topproduct af te leveren

Wanneer je de juiste kandidaat bent, bieden wij jou:
·         een afwisselende functie in een dynamische en groeiende organisatie waar naast hard werken ook ruimte is voor plezier maken met elkaar. Samenwerken en sparren doen we op een open en informele manier.
·         goede werkomstandigheden in een modern en geautomatiseerd bedrijf
·         persoonlijke ontwikkeling wordt gestimuleerd en gewaardeerd
·         een marktconform salaris met goede secundaire arbeidsvoorwaarden

Wie zijn wij?
Je maakt deel uit van ons professionele familiebedrijf met een informele bedrijfscultuur waarbij betrokkenheid en collegialiteit centraal staan. De organisatie ontwikkelt zich volop en onze medewerkers nemen we hierin graag mee. De werksfeer is prettig en de diversiteit van de werkzaamheden geeft je veel afwisseling in het werk.

Direct solliciteren?
Mail je motivatiebrief en CV naar sollicitatie@optiflor.nl of vul onderstaand sollicitatieformulier in. Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met René Hendriks via telefoonnummer 0174 705 110.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Opti-flor, Creating Orchids

Opti-flor is een ultramodern bedrijf waar, verspreid over 7 vestigingen, meer dan 6.000.000 Phalaenopsis orchideeën per jaar worden gekweekt. Wij verkopen onze orchideeën via een fijnmazig internationaal distributienetwerk van meer dan 400 handelsbedrijven. Via handelsbedrijven, bloemisten en tuincentra vinden onze exclusieve vijf sterren orchideeën vervolgens hun weg naar consumenten en bedrijven in Europa.

Onze slogan ‘Creating Orchids’ staat daarbij symbool voor het belang dat wij hechten aan betrokkenheid en vernieuwing, elke dag weer. Binnen onze sterk geautomatiseerde teelt op zeven state-of-the-art teeltlocaties maakt de menselijke factor het verschil. De inzet en betrokkenheid van onze enthousiaste en gemotiveerde medewerkers zijn bepalend voor het succes van ons bedrijf.

Sollicitatieformulier

* Verplicht
Wij gebruiken deze gegevens alleen voor het verlenen van onze service en worden niet aan derden verstrekt.