Productiemedewerker (m/v) – fulltime (38 uur per week)

HEB JIJ EEN FLEXIBELE EN POSITIEVE INSTELLING EN BEN JE WOONACHTIG IN HET WESTLAND?

Wegens voortdurende groei van onze organisatie zijn we voor diverse locaties op zoek naar enthousiaste mensen die graag in teamverband alle voorkomende productiewerkzaamheden willen verrichten. Hierbij kun je denken aan het oppotten, uitzetten, stokken, sorteren en afleveren van onze Phalaenopsis. Daar waar mogelijk worden de handelingen ondersteund door automatisering. Wij zoeken mensen die fulltime (38 uur per week) beschikbaar zijn en ervaring hebben met productiewerkzaamheden in de glastuinbouw.

Wij vragen:

  • de motivatie om in teamverband een topproduct af te leveren
  • een flexibele en positieve instelling
  • een goede beheersing van de Nederlandse taal
  • minimaal afgeronde VMBO-opleiding
  • woonachtig in het Westland

Wij bieden:

  • een afwisselende functie in een enthousiast team waar naast hard werken ook ruimte is voor plezier maken met elkaar (o.a. bedrijfsfeest en teambuildingsdag)
  • goede werkomstandigheden in een modern en geautomatiseerd bedrijf
  • een kans om je te ontwikkelen en met ons mee te groeien
  • een goed salaris conform cao Glastuinbouw
  • een jaarrond, aangenaam werkklimaat van rond de 20 graden ivm. klimaatcontrole.

Direct solliciteren?
Vul onderstaand sollicitatieformulier in of mail je motivatiebrief en CV naar sollicitatie@optiflor.nl.

Voor meer informatie over deze vacature dan kun je contact opnemen met Miranda van Beek, HRM-adviseur, telefoon 0174 705 110.

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Opti-flor, Creating Orchids
Opti-flor is een ultramodern bedrijf waar, verspreid over 7 vestigingen, meer dan 6.000.000 Phalaenopsis orchideeën per jaar worden gekweekt. Wij verkopen onze orchideeën via een fijnmazig internationaal distributienetwerk van meer dan 400 handelsbedrijven. Via handelsbedrijven, bloemisten en tuincentra vinden onze exclusieve vijf sterren orchideeën vervolgens hun weg naar consumenten en bedrijven in Europa.

Onze slogan ‘Creating Orchids’ staat daarbij symbool voor het belang dat wij hechten aan betrokkenheid en vernieuwing, elke dag weer. Binnen onze sterk geautomatiseerde teelt op zeven state-of-the-art teeltlocaties maakt de menselijke factor het verschil. De inzet en betrokkenheid van onze enthousiaste en gemotiveerde medewerkers zijn bepalend voor het succes van ons bedrijf.

Sollicitatieformulier

* Verplicht
Wij gebruiken deze gegevens alleen voor het verlenen van onze service en worden niet aan derden verstrekt.