Medewerker teelt (fulltime)

Werk je in de glastuinbouw, ben je nauwkeurig, analytisch en kwaliteitsgericht?

Werk je in de glastuinbouw, ben je nauwkeurig, analytisch en kwaliteitsgericht? Dan ben jij degene die wij zoeken voor de functie:

Medewerker teelt – fulltime (m/v)

Wie zijn wij?
We zijn een groeiend bedrijf met mooie doelstellingen voor de toekomst. Hierom zijn we op zoek naar enthousiaste mensen die graag in teamverband alle voorkomende teelt specifieke werkzaamheden willen verrichten gericht op de teeltvoorbereiding, gewasverzorging en gewasbescherming van diverse soorten Phalaenopsis.

Je bent mede verantwoordelijk voor het controleren en optimaliseren van de groeiomstandigheden. Je werkzaamheden bestaan o.a. uit het ontvangen, controleren en wegzetten van inkomende stek en het uitvoeren van diverse kwaliteitscontroles. Je houdt je bezig met de dagelijkse gewasverzorging en bent in de tuin de ogen van de teeltmanager. Hierin heb je een signalerende functie en deel je jouw bevindingen proactief met de teeltmanager. Je bent verantwoordelijk voor een gestructureerde gewasregistratie, waarbij je je handelingen nauwkeurig uitvoert en de geldende hygiëne voorschriften strikt naleeft. Daar waar mogelijk worden de handelingen ondersteund door automatisering. Wij zoeken mensen die fulltime beschikbaar zijn en ervaring hebben met teeltspecifieke werkzaamheden in de glastuinbouw.

Wij vragen:

 • minimaal een afgeronde MBO2 opleiding
 • ervaring met de glastuinbouwsector
 • écht groene vingers
 • je bent in het bezit van een spuitlicentie, of bereid deze op korte termijn te behalen
 • een flexibele en positieve instelling
 • een goede beheersing van de Nederlandse taal
 • de motivatie om in teamverband niets minder dan een topproduct af te leveren
 • woonachtig in regio Westland

Wij bieden:

 • een afwisselende functie in een enthousiast team waar naast hard werken ook ruimte is voor plezier maken met elkaar. Samenwerken en sparren doen we in een open en informele manier.
 • goede werkomstandigheden in een modern en geautomatiseerd bedrijf
 • persoonlijke groei en ontwikkeling worden gewaardeerd en gestimuleerd
 • een marktconform salaris (cao Glastuinbouw)

Direct solliciteren?
Vul onderstaand sollicitatieformulier in of mail je motivatiebrief en CV naar sollicitatie@optiflor.nl  

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Raymond van der Knaap, directeur teelt/energie, telefoon 0174 705 110.  Zolang de vacature online staat kun je reageren.

Opti-flor, Creating Orchids
Opti-flor is een ultramodern bedrijf waar, verspreid over 7 vestigingen, meer dan 6.000.000 Phalaenopsis orchideeën per jaar worden gekweekt. Wij verkopen onze orchideeën via een fijnmazig internationaal distributienetwerk van meer dan 400 handelsbedrijven. Via handelsbedrijven, bloemisten en tuincentra vinden onze exclusieve vijf sterren orchideeën vervolgens hun weg naar consumenten en bedrijven in Europa.

Onze slogan ‘Creating Orchids’ staat daarbij symbool voor het belang dat wij hechten aan betrokkenheid en vernieuwing, elke dag weer. Binnen onze sterk geautomatiseerde teelt op zeven state-of-the-art teeltlocaties maakt de menselijke factor het verschil. De inzet en betrokkenheid van onze enthousiaste en gemotiveerde medewerkers zijn bepalend voor het succes van ons bedrijf.

Sollicitatieformulier

* Verplicht
Wij gebruiken deze gegevens alleen voor het verlenen van onze service en worden niet aan derden verstrekt.