Manager productie- fulltime

Ben jij die bevlogen leidinggevende die het beste uit mensen haalt, doelen effectief realiseert en continu streeft naar ontwikkeling?

Ben jij die bevlogen leidinggevende die het beste uit mensen haalt, doelen effectief realiseert en continu streeft naar ontwikkeling? Dan ben jij degene die wij zoeken voor de functie:

Manager productie (m/v) – Fulltime

Voor onze locatie Design aan de Orberlaan 43 in Monster. 

Als onze toekomstige manager productie neem je initiatief en geef je op besluitvaardige wijze leiding. Je begeleidt, coacht, motiveert, instrueert, controleert en corrigeert de uitvoerende productiewerkzaamheden van de medewerkers. Je stimuleert continu hun kwaliteitsbewustzijn en zorgt ervoor dat alles in goede banen loopt. Jouw communicatieve vaardigheden zijn zeer sterk; jij bent de aanjager van de goede sfeer in het team! Hierbij stimuleer je de medewerkers om met eigen ideeën te komen.

Naast het leidinggeven maken de (dagelijkse) productie-en arbeidsplanning, het opstellen van periode verslagen en de coördinatie van onderhoud van het machineparkdeel uit van je functie.

Je bent lid van het Management Team op locatie Design, waarmee je minimaal eenmaal per week overleg hebt. Iedere zes weken overleg je met jouw MT en het Centraal Management Team. Je rapporteert direct aan onze Operationeel manager.

Wij vragen:

 • HBO werk-en denkniveau, waarbij een afgeronde HBO opleiding in een groene richting een pré is
 • bekend met en affiniteit met de glastuinbouwsector
 • minimaal 3 jaar werkervaring in een soortgelijke functie
 • een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift
 • een coachende manier van leidinggeven met oog voor kwaliteit
 • ervaring met de softwareprogramma’s WPS en SDF is een pré
 • VCA is een pré

Wij bieden:

 • een zelfstandige, uitdagende en afwisselende functie binnen een organisatie waar collegialiteit hoog in het vaandel staat.
 • een open, informele bedrijfscultuur.
 • goede werkomstandigheden in een modern en sterk geautomatiseerd bedrijf
 • volop ruimte voor je persoonlijke ontwikkeling en een kans om met ons mee te groeien
 • een marktconform salaris met goede secundaire arbeidsvoorwaarden

Direct solliciteren?

Mail je motivatiebrief en actueel CV naar sollicitatie@optiflor.nl. Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Marc Grootscholten, Operationeel manager,
telefoon 06 –54628588.

Deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern uitgezet. Interne kandidaten krijgen hierbij voorrang.

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

 

Opti-flor, Creating Orchids

Opti-flor is een ultramodern bedrijf waar, verspreid over 7 vestigingen, meer dan 7.000.000 Phalaenopsis orchideeën per jaar worden gekweekt. Wij verkopen onze orchideeën via een fijnmazig internationaal distributienetwerk van meer dan 400 handelsbedrijven. Via handelsbedrijven, bloemisten en tuincentra vinden onze exclusieve vijf sterren orchideeën vervolgens hun weg naar consumenten en bedrijven in Europa.

Onze slogan ‘Creating Orchids’ staat daarbij symbool voor het belang dat wij hechten aan betrokkenheid en vernieuwing, elke dag weer. Binnen onze sterk geautomatiseerde teelt op zes state-of-the-art teeltlocaties maakt de menselijke factor het verschil. De inzet en betrokkenheid van onze enthousiaste en gemotiveerde medewerkers zijn bepalend voor het succes van ons bedrijf.

Sollicitatieformulier

* Verplicht
Wij gebruiken deze gegevens alleen voor het verlenen van onze service en worden niet aan derden verstrekt.