Chauffeur 
 - fulltime

Zie jij het als een uitdaging om onze topproducten veilig en tijdig af te leveren op de juiste locatie? Vind jij het heerlijk om onderweg te zijn en ben jij accuraat en klantvriendelijk? 

Zie jij het als een uitdaging om onze topproducten veilig en tijdig af te leveren op de juiste locatie? Vind jij het heerlijk om onderweg te zijn en ben jij accuraat en klantvriendelijk?

Kom onze organisatie dan versterken en bij ons werken als

Chauffeur (fulltime)
omgeving Westland

Je draait flexibele diensten. Je brengt onze 5-sterren Phalaenopsis van, naar en tussen onze locaties en de veiling in Naaldwijk en/of Aalsmeer. Het betreft dus relatief korte ritten waarin jij verantwoordelijk bent voor het veilig vervoeren van onze producten, evenals het op peil houden van de temperatuur tijdens het transport. Samen met de planner heb je overdag contact over wijzigingen of extra bestellingen. Wanneer nodig wordt je gevraagd om in het weekend een extra rit te rijden.

Wij vragen:

  • Je bent in het bezit van een chauffeursdiploma voorzien van code 95
  • Je bent representatief en nauwkeurig;
  • Je hebt een flexibele instelling qua werktijden;
  • Je hebt een goede fysieke conditie;
  • Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift.

Wij bieden:

  • een zelfstandige, uitdagende en afwisselende functie binnen een organisatie waar collegialiteit hoog in het vaandel staat;
  • een functie binnen een organisatie met een open, informele en betrokken bedrijfscultuur;
  • goede werkomstandigheden in een modern en sterk geautomatiseerd bedrijf;
  • volop ruimte voor je persoonlijke ontwikkeling en een kans om met ons mee te groeien;
  • een marktconform salaris met goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Direct solliciteren?

Mail dan je motivatie en CV naar sollicitatie@optiflor.nl of maak gebruik van onderstaand sollicitatieformulier.

Voor meer informatie over deze vacature kun je terecht bij Marc Grootscholten, Operationeel Manager via telefoon 06 – 54 62 85 88.

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Opti-flor, Creating Orchids

Opti-flor is een ultramodern bedrijf waar, verspreid over 7 vestigingen, meer dan 7.000.000 Phalaenopsis orchideeën per jaar worden gekweekt. Wij verkopen onze orchideeën via een fijnmazig internationaal distributienetwerk van meer dan 400 handelsbedrijven. Via handelsbedrijven, bloemisten en tuincentra vinden onze exclusieve vijf sterren orchideeën vervolgens hun weg naar consumenten en bedrijven in Europa.

Onze slogan ‘Creating Orchids’ staat daarbij symbool voor het belang dat wij hechten aan betrokkenheid en vernieuwing, elke dag weer. Binnen onze sterk geautomatiseerde teelt op zeven state-of-the-art teeltlocaties maakt de menselijke factor het verschil. De inzet en betrokkenheid van onze enthousiaste en gemotiveerde medewerkers zijn bepalend voor het succes van ons bedrijf.

Sollicitatieformulier

* Verplicht
Wij gebruiken deze gegevens alleen voor het verlenen van onze service en worden niet aan derden verstrekt.