Sales manager (fulltime)

Heb je ervaring in de glastuinbouw in een commerciële functie, ben je communicatief vaardig en krijg je energie van het verkopen van niets minder dan een top product?   

Heb je ervaring in de glastuinbouw in een commerciële functie, ben je communicatief vaardig en krijg je energie van het verkopen van niets minder dan een top product?   Dan hebben wij een dynamische en verantwoordelijke functie voor je als:

Sales manager– fulltime

Door de groei van onze organisatie breidt Opti-flor verder uit. Hierdoor zijn we op zoek naar een nieuwe collega die kansen en mogelijkheden in de markt signaleert en onze orchideeën van vijf sterren kwaliteit verder kan laten groeien naar mooie marktposities.

Je brengt ons onderscheidende verkoopaanbod in beeld en informeert klanten hierover proactief in de daarvoor beschikbare systemen. Je houdt deze systemen actueel, geeft leiding aan je eigen afdeling én de onder jouw verantwoording vallende productiemedewerkers. Je plant vooruit en bewaakt het kwaliteitsbewustzijn van je mensen, want je bent, als MT-lid mede verantwoordelijk voor de dagelijkse aansturing van de productiemedewerkers op je locatie. Je draagt je steentje bij aan het creëren van teamspirit, motivatie en je hebt een echte salesdrive.  

Opti-flor is product leader in orchideeën. Vernieuwing, verbetering en inspiratie is wat ons drijft, elke dag opnieuw. Om onze klanten continu te inspireren zijn ze welkom in ons Creating Center, Concept Store en Treasure Room, waar jij ze op verzoek ook rondleid. Je vertegenwoordigt Opti-flor op beurzen en tijdens andere verkoop bevorderende klanten events.

Je bent onderdeel van het MT-team van de locatie met wie je wekelijks overleg hebt. Je rapporteert direct aan de directie.

Competenties:
Klantgericht, Kwaliteitsgericht, Marktgericht, Initiatief, Besluitvaardig en resultaatgericht

Wij vragen:

  • Aantoonbaar HBO werk/denkniveau
  • 3 jaar aantoonbare werkervaring in een commerciële functie in de sierteelt
  • goede sociale- en communicatieve vaardigheden;
  • goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift
  • ervaring met SDF is een pré

Wij bieden:

  • een afwisselende, verantwoordelijke functie binnen een organisatie waar collegialiteit hoog in het vaandel staat.
  • een functie binnen een organisatie met een open, informele en betrokken bedrijfscultuur.
  • goede werkomstandigheden in een modern en sterk geautomatiseerd bedrijf
  • volop ruimte voor je persoonlijke ontwikkeling en een kans om met ons mee te groeien
  • een marktconform salaris met goede secundaire arbeidsvoorwaarden

Heb jij de eigenschappen en flair om deze functie in te vullen en ben je enthousiast over de functie? Mail dan je motivatie en CV naar sollicitatie@optiflor.nl of maak gebruik van onderstaand sollicitatieformulier.

Voor meer informatie over deze vacature kun je terecht bij Marco Hendriks, directeur via telefoon 06 – 22 42 78 87.

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Opti-flor, Creating Orchids

Opti-flor is een ultramodern bedrijf waar, verspreid over 7 vestigingen, meer dan 7.000.000 Phalaenopsis orchideeën per jaar worden gekweekt. Wij verkopen onze orchideeën via een fijnmazig internationaal distributienetwerk van meer dan 400 handelsbedrijven. Via handelsbedrijven, bloemisten en tuincentra vinden onze exclusieve vijf sterren orchideeën vervolgens hun weg naar consumenten en bedrijven in Europa.

Onze slogan ‘Creating Orchids’ staat daarbij symbool voor het belang dat wij hechten aan betrokkenheid en vernieuwing, elke dag weer. Binnen onze sterk geautomatiseerde teelt op zeven state-of-the-art teeltlocaties maakt de menselijke factor het verschil. De inzet en betrokkenheid van onze enthousiaste en gemotiveerde medewerkers zijn bepalend voor het succes van ons bedrijf.

Sollicitatieformulier

* Verplicht
Wij gebruiken deze gegevens alleen voor het verlenen van onze service en worden niet aan derden verstrekt.