Sales manager - fulltime

‘Of je even zes miljoen orchideeën paar jaar wilt verkopen...’  

Sales manager

‘Of je even zes miljoen orchideeën paar jaar wilt verkopen...’

Er zijn niet veel sierteeltbedrijven die een merknaam hebben gecreëerd in de markt. Opti-flor is het gelukt. Als sales manager begin je dus al met een vliegende start. En dan komt het aan op jouw kwaliteiten om ons merk uit te bouwen. Waar liggen kansen? En waar zie je mogelijkheden? Met zes collecties heb je voor elk verkoopkanaal een propositie. Je voelt instinctief aan welke afnemers je kunt interesseren om een vers product als het onze tijdig de deur uit te krijgen.

Actief werk je aan de verdere bekendheid van ons aanbod. Ook maak je klanten warm om uitsluitend nog digitaal te bestellen. Je bent er niet alleen om de deal te sluiten, ook vinden onze klanten in jou een inspirerend adviseur. Je bent hun aanspreekpunt tijdens beurzen en andere events en je ontvangt hen voor een rondje door het Creating Center, de Concept Store en de Treasure Room.

Intern heb je je zaken op orde. Via het verkoopsysteem weet je continu de actuele status van de voorraad en aankomende partijen. Je geeft leiding aan het sales team en de productiemedewerkers die direct bij sales betrokken zijn. Inspirerend en motiverend zoals jij bent, zet je iedereen op scherp én houd je de teamspirit hoog. Als sales manager maak je deel uit van het MT. Wekelijks heb je MT-overleg, regelmatig praat je de directie bij.

Onze ideale sales manager...

... ziet targets als het perfecte stimulerende middel voor topprestaties

... werkt en denkt op hbo-niveau

... wil na drie jaar in een commerciële sierteeltfunctie in één keer een grote stap zetten

... praat makkelijk en overtuigend en schrijft helder (Nederlands en Engels)

... is op z’n best in een team en doet z’n werk met flair

... is bekend met SDF

Jouw ideale baan...

... is er één in een bedrijf waar je de kans krijgt om je eigen stempel op het succes te drukken

... past binnen een organisatie met de Westlandse mentaliteit: open, informeel en betrokken

... geeft je de ruimte om zelfstandig en met veel verantwoordelijkheid je werk te doen

... kan het begin zijn van een veelbelovende carrière in een top-sierteeltbedrijf

... wordt beloond met het salaris dat erbij hoort en prima arbeidsvoorwaarden

Solliciteren? Graag!

Vul onderstaand sollicitatieformulier in of leg in een email uit waarom jij die ideale sales manager bent en doe er je CV bij. Wil je persoonlijk toegelicht krijgen wat deze functie en onze organisatie zo uitdagend maken? Neem dan contact op met onze directeur Marco Hendriks (06 22 42 78 87).

Doe geen moeite met acquisitie. Dit lossen we intern prima zelf op.


 

Opti-flor, Creating Orchids

Elke dag een topproduct afleveren. Continu inspelen op de wensen van kritische afnemers. Voorop blijven lopen in een markt waarin de concurrentie hevig is. Bij Opti-flor houden we wel van een beetje uitdaging. 

Het is voor ons de drive om het vandaag wéér beter te doen dan gisteren. En niet om onbescheiden te zijn, maar met z’n allen (... man en vrouw) hebben we een Phalaenopsis-merk gebouwd dat marktleider én trendsetter is. Vraag het een serieuze bloemist of tuincentrum ergens in Europa en de naam van Opti-flor is bekend. Daar zijn we trots op, ongelooflijk trots. Daar werken we met zijn allen elke dag keihard aan. En daar hebben we jou bij nodig. 

Sollicitatieformulier

* Verplicht
Wij gebruiken deze gegevens alleen voor het verlenen van onze service en worden niet aan derden verstrekt.