Financieel administratief medewerker 
(m/v) 24 uur p/wk

Heb je ervaring in een financieel administratieve functie, kun je op een representatieve manier klanten ontvangen en ben je nauwkeurig? 

Heb je ervaring in een financieel administratieve functie, kun je op een representatieve manier klanten ontvangen en ben je nauwkeurig? Dan hebben wij een leuke functie voor je als:

Financieel administratief medewerker (m/v) – 24 uur per week

Je werkdagen zijn woensdag, donderdag en vrijdag.  

Je verzorgt de postafhandeling en beantwoord de centrale telefoon. Daarnaast ontvang je op representatieve wijze diverse doelgroepen; variërend van klanten, tot leveranciers en alle overige relaties van Opti-flor. Je voorziet hen van de lekkerste koffie van het Westland en wijst hen de weg. In het administratieve proces ben je verantwoordelijk voor het verwerken van productregistraties in overzichten en het inboeken van in-en verkoopfacturen in de financiële administratie. Naast deze werkzaamheden ondersteun je de financieel administrateur bij allerhande werkzaamheden.

Wij vragen:

  • een administratieve opleiding op MBO-4 niveau
  • ervaring met financiële administratie en goede kennis van MS Office
  • goede kennis van de Engelse taal in woord en geschrift
  • accuratesse en verantwoordelijkheidsgevoel
  • een flexibele instelling met betrekking tot werkdagen

Wij bieden:

  • een afwisselende functie binnen een organisatie waar collegialiteit hoog in het vaandel staat
  • goede werkomstandigheden in een open, informele en betrokken bedrijfscultuur
  • volop ruimte voor je persoonlijke ontwikkeling en een kans om met ons mee te groeien
  • een marktconform salaris conform CAO Glastuinbouw

Solliciteren?

Heb jij de eigenschappen om deze functie in te vullen en ben je enthousiast over de functie? Mail dan je motivatie en CV naar sollicitatie@optiflor.nl of maak gebruik van onderstaand sollicitatieformulier.

Voor meer informatie over deze vacature kun je terecht bij Klaas Vogel, Financieel Directeur via telefoonnummer 0174 705110.

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Opti-flor, Creating Orchids

Opti-flor is een ultramodern bedrijf waar, verspreid over 7 vestigingen, meer dan 6.000.000 Phalaenopsis orchideeën per jaar worden gekweekt. Wij verkopen onze orchideeën via een fijnmazig internationaal distributienetwerk van meer dan 400 handelsbedrijven. Via handelsbedrijven, bloemisten en tuincentra vinden onze exclusieve vijf sterren orchideeën vervolgens hun weg naar consumenten en bedrijven in Europa.

Onze slogan ‘Creating Orchids’ staat daarbij symbool voor het belang dat wij hechten aan betrokkenheid en vernieuwing, elke dag weer. Binnen onze sterk geautomatiseerde teelt op zeven state-of-the-art teeltlocaties maakt de menselijke factor het verschil. De inzet en betrokkenheid van onze enthousiaste en gemotiveerde medewerkers zijn bepalend voor het succes van ons bedrijf.

www.optiflor.nl

Sollicitatieformulier

* Verplicht
Wij gebruiken deze gegevens alleen voor het verlenen van onze service en worden niet aan derden verstrekt.