Assistent verkoper – fulltime

Heb je ervaring in een commerciële functie, ben je communicatief vaardig, pak jij de telefoon op om actief te bouwen aan klantrelaties. 

Dan hebben wij een dynamische functie voor je als:

Heb je ervaring in een commerciële functie, ben je communicatief vaardig, pak jij de telefoon op om actief te bouwen aan klantrelaties.  Dan hebben wij een dynamische functie voor je als:

Assistent verkoper – fulltime

Door de groei van onze organisatie breiden we uit. Hierdoor zijn we op zoek naar een nieuwe collega die kansen en mogelijkheden in de markt signaleert en samen met de Manager Verkoop onze producten verder kan laten groeien naar mooie marktposities.

Je ondersteunt verkoop door het telefonisch of per e-mail verwerken van orders en doet proactief voorstellen om commerciële doelstellingen te realiseren. Je bent verantwoordelijk voor het up to date houden van ons online aanbod richting klanten.

Je coördineert de inpakwerkzaamheden, stuurt bij op kwaliteit en bent de verbindende schakel tussen de afdelingen Verkoop en Transport. Tijdens het afleverproces voer je kwaliteitscontroles en registraties uit en signaleer en rapporteer je mogelijke kwaliteitsproblemen tijdig. Je bent gemotiveerd om niets minder dan een topproduct af te leveren! In je dagelijkse werkzaamheden wordt je aangestuurd en rapporteer je aan de Manager Verkoop. Bij de afwezigheid van de Manager Verkoop neem je zijn taken waar en ontvang en leid je klanten rond door de locatie(s).

Competenties: Communicatief vaardig, Initiatief, Klantgericht, Onderhandelen, Resultaatgericht

Wij vragen:

  • 1 jaar aantoonbare werkervaring in een commerciële functie, bij voorkeur in de sierteelt
  • MBO werk/denkniveau niveau 4 in een commerciële richting
  • goede sociale- en communicatieve vaardigheden;
  • goede beheersing van de Nederlandse, Engelse en Duitse (pré) taal in woord en geschrift
  • ervaring met SDF is een pré

Wij bieden:

  • een afwisselende functie binnen een organisatie waar collegialiteit hoog in het vaandel staat.
  • een functie binnen een organisatie met een open, informele en betrokken bedrijfscultuur
  • goede werkomstandigheden in een modern en sterk geautomatiseerd bedrijf
  • volop ruimte voor je persoonlijke ontwikkeling en een kans om met ons mee te groeien
  • een marktconform salaris met goede secundaire arbeidsvoorwaarden

Heb jij de eigenschappen en flair om deze functie in te vullen en ben je enthousiast over de functie? Mail dan je motivatie en CV naar sollicitatie@optiflor.nl of maak gebruik van onderstaand sollicitatieformulier.

Voor meer informatie over deze vacature kun je terecht bij Marco Hendriks, directeur via telefoon 06 – 22 42 78 87.

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

Opti-flor, Creating Orchids

Opti-flor is een ultramodern bedrijf waar, verspreid over 7 vestigingen, meer dan 7.000.000 Phalaenopsis orchideeën per jaar worden gekweekt. Wij verkopen onze orchideeën via een fijnmazig internationaal distributienetwerk van meer dan 400 handelsbedrijven. Via handelsbedrijven, bloemisten en tuincentra vinden onze exclusieve vijf sterren orchideeën vervolgens hun weg naar consumenten en bedrijven in Europa.

Onze slogan ‘Creating Orchids’ staat daarbij symbool voor het belang dat wij hechten aan betrokkenheid en vernieuwing, elke dag weer. Binnen onze sterk geautomatiseerde teelt op zeven state-of-the-art teeltlocaties maakt de menselijke factor het verschil. De inzet en betrokkenheid van onze enthousiaste en gemotiveerde medewerkers zijn bepalend voor het succes van ons bedrijf.

www.optiflor.nl

Sollicitatieformulier

* Verplicht
Wij gebruiken deze gegevens alleen voor het verlenen van onze service en worden niet aan derden verstrekt.