De Singolo Aquarello is een prachtige, levende aquarel - Opti-flor

De Singolo Aquarello is een prachtige, levende aquarel

Spotlight tip #2
terug naar het overzicht

Het bestaat echt, de éénbloemige orchidee. Deze unieke Phalaenopsis, die luistert naar de naam Singolo, was tot voor kort uitsluitend verkrijgbaar in wit en roze. Dankzij een speciaal teeltprocedé is de Singolo nu ook verkrijgbaar in verschillende aquarelkleuren.

De Singolo is in meerdere opzichten enig in zijn soort. Het is een stevige, compacte plant met één prachtige, grote bloem, die hoog boven het lage blad uittorent en eigenwijs de wereld in blikt. Mooi in zijn eentje en prachtig in een groepsgewijze presentatie. Deze éénbloemige orchidee hebben wij sinds kort getransformeerd in een prachtige, levende aquarel.

Acht unieke uitvoeringen
Prachtig om te geven en nog mooier om te krijgen. De Singolo Aquarello collectie bestaat uit acht unieke aquareluitvoeringen, samengevat in twee deelcollecties. Northern Lights bevat de koele tinten uit het kleurenpalet (azure, lilac, sky en forest) en Sunlight bevat vier warme kleuren (orange, lemon, blush en flamingo). De Singolo Aquarello is verkrijgbaar via de betere bloemisten en tuincentra.

inspiratie
product
inspiratie