Bossbloemen wint 5e Golden Singolo Award - Opti-flor

Bossbloemen wint 
5e Golden 
Singolo Award

Spotlight tip #23
terug naar het overzicht

Willem-Jan en Patricia Reuser van Bossbloemen uit Oss zijn op vrijdagmiddag 01 maart verkozen tot de winnaars van de 5e Golden Singolo Award. Tijdens een verrassingsbezoek door Opti-flor kregen zij deze prestigieuze award overhandigd uit handen van Marco Hendriks, één van de eigenaren van Opti-flor.

Tijdens deze verkiezing lieten Willem-Jan en Patricia medegenomineerden Angela Baars van Baars Bloembinders uit IJsselstein en Harrie Wachtenveld van NH Flowers & Collectables uit Amsterdam, achter zich.

De jury is onder de indruk van de visie waarmee Willem-Jan en Patricia hun passie uitdragen. Bossbloemen is vooruitstrevend en onderscheidend in de kwaliteitskeuze van zowel hun planten, bloemen als toegevoegde waarde en zoekt hierin actief naar unieke merken. Dit is ook terug te zien in de winkelaankleding. In de ogen van de jury maakt hun unieke, onderscheidende stijl én visie van Willem-Jan en Patricia een ondernemerspaar dat als voorbeeld voor collega’s kan dienen.

Inspiratie bieden
Jaarlijks reikt Opti-flor de Golden Singolo Award uit aan de orchideeprofessional die zich op een bijzondere manier onderscheidt en een voorbeeldfunctie voor collega's vormt. Directeur Marco Hendriks van Opti-flor vindt het belangrijk om bloemisten te inspireren. "Dat doen we onder andere door bloemisten uit te nodigen een bezoek te brengen aan onze Concept Store, ons Creating Center en onze Treasure Room. Met de Golden Singolo Award proberen we bloemisten weer op een andere manier te prikkelen. Wij hopen dat het laten zien van voorbeelden van succesvolle bloemisten hen inspireert en op ideeën brengt voor hun eigen bedrijf."

Voor meer informatie over de Golden Singolo Award: www.goldensingoloaward.nl.

inspiratie
product
inspiratie